Weave

De sleutel van de weave is de closure/frontal, die zo natuurlijk mogelijk word gecostumized. Er is geen verschil te zien met een natuurlijke haarlijn.

Het dragen van een weave is al een aantal jaar heel erg  populair onder de vrouwen die graag hun haar willen verlengen en/of willen opvullen. D.m.v haarmatten die te verkrijgen zijn in verschillente lengtes en structuren. Voor bijna elke haarstijl is er een passende weave techniek.

De technieken die o.a kunnen worden toegepast zijn:
– Weave met U-part leave out
Het haar word hierbij weg gevlochten op een klein stukje na in en U-vorm die dient als bedekking van de laatste zichtbare weave baan. Daarna worden de banen op het haar genaaid. U kunt de u-scheiding maar aan 1 kant dragen.

– Partial sewin / Versatile sewing
Sewin hierbij is het mogelijk het haar op diverse manieren te dragen.

-Full weave met closure/frontal
Het haar word hierbij volledig weg gevlochten. De banen worden op het haar genaaid en afgerond d.m.v. een handgemaakte closure / lace / silk closure of frontal. Een closure is een haarstuk dat dient als kunst scalp, word vaak toegepast bij een weave /wig als mensen hun eigen haar volledig willen laten rusten. Ook voor mensen met haar verlies zoals alopecia areata is dit een unieke oplossing.

Opvullen /braidless sew-in
Hierbij word er tussen uw eigen haar banen bevestigd dat kan met of zonder vlecht. Er word dan gebruikt gemaakt van micro ringen, naald en draad. Ook wel braidless sew in genoemd.

Voorwaarden
– De behandeling duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.
– U kunt het haar bij mij kopen of zelf meenemen.
– Het aantal bundel die u nodig heeft voor een fullweave is 2 – 4 afhankelijk van de lengte.
– Als u eerder gebruikt haar wilt gebruiken dient u het zelf op volgorde van lengte te zetten.
– Bij meer dan 3 bundels kan er een toeslag worden gevraagd
– Als u, uw weave in de salon wilt laten verwijderen en u haar wilt laten wassen dient u dat tijdens het maken van de afspraak duidelijk te communiceren.
– Het is aan te raden een weave niet langer als 6-8 weken in uw haar te laten. Dit voorkomt breakage.

weave
wigs and weave