Haarwerkspecialist

Bent u op zoek naar medische haarwerken/pruiken omdat, u last heeft van dunner haar of zelfs haarverlies? Dit kan komen d.m.v. alopecia of een andere ziekte/oorzaak. Ook voor gewoon een cosmetische haarwerk/pruik omdat u gewoon een volle/lange bos haar wilt, kunt u terecht bij Hair & Beauty Suite.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij haarstukken of pruiken leveren van hoge kwaliteit 100%virgin hair. Dat kan zowel op de hand als machinaal gemaakt worden. En geheel naar wens gekleurd en geknipt worden.

Procedure
U mailt of belt ons voor een vrijblijvend intake gesprek in de salon. Indien noodzakelijk komen wij naar u toe. Dit is mogelijk binnen 5 dagen. Uw privacy wordt gewaarborgd, er wordt geluisterd naar u wensen en wij geven advies.

Wat zijn de verschillende mogelijkheden met daarbij de voor en nadelen? Welk haarwerk/pruik past het best bij u? Op aanvraag van een vrijblijvend advies gesprek in de salon kunt u wat  voorbeelden zien en voelen.

De prijs van het haarwerk is afhankelijk van de lengte, aantal bundels en type closure/frontal.

Omdat wij een erkend haarwerk salon zijn, kunt u met een verwijsbrief van de huisarts, jaarlijks een vergoeding vanuit de basis / aanvullende verzekering bij ons laten declareren. U hoeft dus maar een deel uit eigen zak te betalen.

Levertijden maatwerk:
Indien het haarwerk/pruik op voorraad is dan kunt u het meteen meenemen. Een bestelling op maat duurt minimaal 2 tot max 12 weken. Wij kunnen dit 3 tot max 6 weken voor u reserveren.

Installatie:
Na ontvangst kunnen we de haarstuk/pruik meteen installeren. Daarbij moet u denken aan: Het zo natuurlijk mogelijk personaliseren  van het haarstuk /wig:

  • Het eventueel bleken van de knopen, lace tinten, knippen.
  • Haarlijn plukken/babyhaar
  • Indien nodig het weg stoppen /vlechten van uw eigen haar.
  • Plaatsen van een elastische band/ bevestiging kammetjes.
  • Een netje of wig grip plaatsen.
  • Het eventueel vastplakken/naaien.
  • Knippen en helemaal stylen naar wens.

Nazorg:
Er wordt altijd uitgelegd hoe u het beste met u haarwerk /pruik kan omgaan zodat u er lang genoeg van kunt genieten. Na 1 maand kunnen we weer een afspraak maken voor het wassen /restylen van de haar stuk/wig. Wij geven 6 maanden garantie.

Gedragscode:
Downloaden hier de bijlage

Wij zijn aangesloten bij de geschillen commissie.

wigs and weave