Weave

De sleutel van de weave is de closure/frontal, die zo natuurlijk mogelijk word gecostumized. Er is geen verschil te zien met een natuurlijke haarlijn.

Het dragen van een weave is al een aantal jaar erg populair onder de vrouwen die graag hun haar willen verlengen en/of willen opvullen. D.m.v. haarmatten die te verkrijgen zijn in verschillente lengtes en structuren. Voor bijna elke haarstijl is er een passende weave techniek.

De technieken die o.a. kunnen worden toegepast zijn:

Het haar word hierbij weg gevlochten op een klein stukje na in en U-vorm die dient als bedekking van de laatste zichtbare weave baan. Daarna worden de banen op het haar genaaid. U kunt de u-scheiding maar aan 1 kant dragen.

Er wordt tussen uw eigen haren, weave banen bevestigd (partial) voor verlenging of volume.

Dit kan met vlechten of d.m.v. microringen (braidless).

Hierbij is het mogelijk om uw kapsel op verschillende manieren te dragen (versatile).

Het haar word hierbij volledig weg gevlochten. De banen worden op het haar genaaid en afgerond d.m.v. een handgemaakte closure / lace / silk closure of frontal. Een closure is een haarstuk, dat dient als kunst scalp. Dit wordt vaak toegepast bij een weave /wig, als mensen hun eigen haar volledig willen laten rusten. Ook voor mensen met haar verlies zoals alopecia areata is dit een unieke oplossing.

– De behandeling duurt gemiddeld 2 tot 3 uur.
– U kunt het haar bij mij kopen of zelf meenemen.
– Het aantal bundel die u nodig heeft voor een fullweave is 2 – 4 afhankelijk van de lengte.
– Als u eerder gebruikt haar wilt gebruiken dient u het zelf op volgorde van lengte te zetten.
– Bij meer dan 3 bundels kan er een toeslag worden gevraagd
– Als u, uw weave in de salon wilt laten verwijderen en u haar wilt laten wassen dient u dat tijdens het maken van de afspraak duidelijk te communiceren.
– Het is aan te raden een weave niet langer als 6-8 weken in uw haar te laten. Dit voorkomt breakage.

weave

Lace wigs

Heeft u last van haar verlies of wilt u gewoon een mooie volle bos haar? Dan heeft Hair & Beauty Suite dé oplossing voor u! Lace wig is niet te onderscheiden van natuurlijk haar. Gaat met de trends mee en de technieken blijven groeien. Het voordeel hiervan is dat u deze op en af kunt doen integendeel tot weave. Zo kunt u uw haar genoeg laten rusten en veranderen van kapsel wanneer u wilt.

Wij leveren op de hand en machinaal gemaakte pruiken. Die geheel naar wens zijn samen te stellen. Heeft u een pruik of wilt u er een laten maken? Dan zal deze  zal dat ook geïnstalleerd moeten worden. Elke nieuwe wig die je zelf meeneemt moet de 1e keer gecustomized worden (zie pagina haarwerken voor de gehele procedure).

*Wig install. Een pruik wig zal ook geïnstalleerd moeten worden. Bij het installeren kunt u kiezen uit; haar weglaten vlechten, wig naaien of plakken, stylen, bleken van de knopen, (bleached knots) plukken van de haarlijn (plucked hairline).

– Geeft u altijd duidelijk aan wat er precies moet gebeuren (de prijs is daarvan afhankelijk).
– Het is van belang dat u altijd met uitgekamd en gewassen haar naar de salon komt (mits er duidelijk is gecommuniceerd dat u haar tijdens de behandeling gewassen wordt).
– Wij zijn nimmer verantwoordelijk voor de kwaliteit behoud na het wassen, kleuren, stylen van eigen gebrachte haar.
– Geeft u altijd aan of het om Synthetisch /mix of Virgin/Remy hair gaat (de werkwijze en het resultaat is daarvan afhankelijk).
– U doet vooraf een aanbetaling.