Over Gaby

Mijn naam is Gabriella

Ik ben gediplomeerd blackhair kapster sinds 2010, schoonheidsspecialist sinds 2012 en allround tophairstylist en visagist sinds 2013. Uiterlijke verzorging is mijn passie en van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt. Ik bied precies wat een gespecialiseerde kapster in deze tijd moet bieden namelijk Professionele hairstyling.

Bij mij kunt u uitgaan van een uitgebreide expertise, advies op maat maar vooral service. Ik zorg ervoor dat de klant zich koning voelt. Op ieder gebied wat betreft uw haar en huid kunt u mijn advies en inzicht verwachten. Ook voor vragen met betrekking tot uw kapsel en make-up kunt u bij mij terecht.

Februari 2015 ben ik zzp-er geworden in mijn vak.

De kroon op mijn werk was het winnen van de Stephanie’s blackstyles award. Waarbij ik een hairshow verzorgde op het Blackstyles weekend.  Ik hou mijn vak technieken regelmatig bij door cursussen te volgen in o.a. Amerika. Kortom u kunt bij mij terecht voor al u vragen / behandeling MBT Beauty.

Naast het werken behind the chair, ben ik ook erkend haarwerkspecialist en werk ik samen met alle zorgverzekeraars. Ik  geef ik ook les op een kapperschool en ik ben haardeskundige van de geschillencommissie.

Na bijna 9 jaar in diverse salons een stoel te hebben gehuurd, opende ik in januari 2024 mijn eigen salon. Niet zomaar 1, maar een exclusieve “Private High End Salon Suite”. 1 op 1, kapper en klant.

De reden dat ik voor dit concept heb gekozen is omdat, ik altijd in een drukke salon heb gestaan met meerdere kappers en klanten. Ik merkte op dat klanten steeds meer behoefte kregen aan rust & privacy. Ik wilde die behoefte vervullen door geen doorsnee kapper zijn, maar een exclusieve privé kapper.

Wilt u er mooier uitzien en tegelijkertijd ook persoonlijke aandacht ?

Dan heet ik u van harte welkom om plaats te nemen in mijn stoel.

gaby hairbeautysuite